Recepty Předkrmy Studené Nakládaný hermelín se sušenými rajčaty

Ingredience

hermelíny

sušená rajčata naložená v oleji

česnek

kapary

feferonka

cibule

čerstvá bazalka

celý pepř

olej na zalití

Postup přípravy

1

Rajčata, česnek, feferonku, kapary a bazalku posekáme v mixéru. Hermelíny rozkrojíme na poloviny, vždy jednu z nich potřeme směsí a poklademe kolečky cibule.

2

Přiklopíme druhou půlkou a důkladně přimáčkneme. Naskládáme je do vhodné sklenice, proložíme cibulí, česnekem, pepřem a feferonkami a celé zalijeme olejem. Necháme v lednici řádně proležet několik dní.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4