Recepty Dezerty Pečené Nebezpečně dobré čokoládové sušenky

Ingredience

180 g hořké čokolády + 250 g nasekané hořké čokolády

220 g hladké mouky

50 g holandského kakaa

1 lžičky jedlé sody

1/4 lžičky soli

180 g změklého másla

200 g hnědého cukru

1 vejce

moučkový cukr

Postup přípravy

1

180 g hořké čokolády rozpustíme ve vodní lázni. Máslo s cukrem vymícháme do pěny. Poté přidáme rozpuštěnou čokoládu, mouku, kakao, sůl, sodu, vejce a cukr. Každou ze surovin důkladně zamícháme.

2

Troubu si rozehřejeme na 170 °C. Do těsta vmícháme ještě nasekanou čokoládu. Plech vyložíme pečicím papírem. Na něj tvoříme lžící hrudky. Pečeme 17 minut.

3

Po upečení sušenky obalíme v moučkovém cukru.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4