Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Guláš chutná skvěle ihned, nejlépe však druhý den: po odležení!
Do hrnce nalijeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme. Zasypeme mletou paprikou a zpěníme.
Poté přidáme kolečka oblíbených párků, na proužky nakrájené pikantní papričky a opět chvíli restujeme. Přidáme kmín, osolíme, opepříme apřidáme brambory nakrájené na menší kousky.
Vše zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí a povaříme asi 15 minut. Chceme-li guláš hustý, v misce smícháme mouku s mlékem. Guláš zahustíme a provaříme.