Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve zahřejme vodu, postupně do ní přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr a necháme je rozpustit. Poté pomalu přidáme máslo nakrájené na menší kousky a nalámanou čokoládu. Když máme vše rozpuštěné, dáme hrnec stranou.
Nyní si vezmeme nalámané sušenky a přidáme je do ještě horké čokoládové hmoty. Vzniklou směs navrstvíme do formy a uhladíme. Necháme vychladnout a mezitím si ohřejeme smetanu.
Až bude ohřátá, odstavíme ji a přidáme na kousky nalámanou čokoládu na polevu. Tu mícháním ve smetaně rozpustíme a necháme chvilku vychladnout.
Připravenou polevu nalijeme na vychlazenou směs ve formě a necháme ztuhnout při pokojové teplotě.