Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Dezerty Nepečené Nepečený čokoládový koláč se sušenkami

Ingredience

400 g čokolády (80 %)
150 g másla
300 g kondenzovaného mléka (Salko)
300 g bebe sušenek

Postup přípravy

1

Čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni. Vyjmeme z lázně a vmícháme kondenzované mléko.

2

Mezitím do misky nalámeme sušenky na menší kousky. Zalijeme čokoládovou směsí a jemně promícháme.

3

Formu na srnčí hřbet vysteleme pečicím papírem a vlijeme do ní sušenkovou směs. Povrch uhladíme a necháme tuhnout v lednici alespoň 5 hodin.

4

Vyjmeme z formy, nakrájíme na tenčí plátky, podáváme vychlazené.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do27.04.2025.
Nakoupit online
42h 12m
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2