Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Nevařený čokoládový pudink s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

2 avokáda (velká, zralá)
80 g kakaa (hořkého)
100 ml kokosového krému
3 polévkové lžíce javorového sirupu
100 g hořké čokolády (bez přidaného cukru)
1 vanilkový lusk (zrníčka)

Postup přípravy

1

Zralá avokáda vydlabeme a rozmixujeme v mixéru.

2

Přidáme kakao, kokosový krém, javorový sirup a zrníčka z vanilkového lusku.

3

Nakonec přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu a krátce mixujeme, dokud nevznikne nadýchaný pudink.

4

Ihned servírujeme. Podáváme samotný, nebo s ovocem, oříšky, ale třeba i s želé dle libosti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2