Nevařený čokoládový pudink s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

2 avokáda (velká, zralá)
80 g kakaa (hořkého)
100 ml kokosového krému
3 polévkové lžíce javorového sirupu
100 g hořké čokolády (bez přidaného cukru)
1 vanilkový lusk (zrníčka)

Postup přípravy

1

Zralá avokáda vydlabeme a rozmixujeme v mixéru.

2

Přidáme kakao, kokosový krém, javorový sirup a zrníčka z vanilkového lusku.

3

Nakonec přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu a krátce mixujeme, dokud nevznikne nadýchaný pudink.

4

Ihned servírujeme. Podáváme samotný, nebo s ovocem, oříšky, ale třeba i s želé dle libosti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3