Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Hlavní jídla Těstoviny Obědový těstovinový salát se špenátem a cizrnou

Ingredience

200 g těstovin fusilli (bezvaječné)
100 g čerstvých špenátových listů
300 g cizrny ve slaném nálevu
2 snítky čerstvého koriandru
olivový olej
citronová šťáva
sůl
mletý černý pepř
žluté cherry rajčata

Postup přípravy

1

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vody al dente 8 minut.

2

Cizrnu scedíme a smícháme ji s najemno nakrájeným koriandrem, osolíme a opepříme.

3

Do vysoké sklenice na sebe vršíme cizrnu, uvařené těstoviny a špenátové listy. Zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Ozdobíme rozpůleným rajčetem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 4h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2