Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V hrnci rozpálíme asi 2 lžíce vepřového sádla, přisypeme k němu nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Necháme zesklovatět, zaprášíme paprikou a chvilinku ji necháme osmahnout, aby pak v polévce nebyla moc cítit, nesmíme ji ale připálit. Jakmile se nám paprika opeče, přidáme mouku a opět postupujeme jako s paprikou, nesmíme ale zapomenout neustále míchat. Poté co se nám všechno osmaží, zalijeme si takto připravenou jíšku asi 2 litry vody (záleží jakou velikost hrnce jste zvyklí používat na polévky). Přidáme všechno koření a na kostičky nakrájené brambory. Potom co směs začne vařit přisypeme také na kolečka nakrájenou klobásu a vaříme asi půl hodiny než brambory změknou.