Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce smícháme jednu polévkovou lžíci stevie, kukuřičný škrob a dvě polévkové lžíce mléka v tuhou pastu, do které zašleháme vejce.
Poté do kastrůlku nalijeme zbývající mléko, smetanu a zrníčka z vanilkového lusku. Přivedeme těsně k bodu varu a odstavíme mimo plotnu.
Pomalu a za stálého míchání přilijeme mléčnou směs k připravené pastě. Vše povaříme na velmi mírném plameni 15 minut.
Směs rozdělíme do 4 mističek a necháme vychladnout nejlépe přes noc v lednici.
Před podáváním posypeme zbylou stevií a zkaramelizujeme pod grilem.
Ozdobíme čerstvými malinami a lístkem máty.