Omeleta s cibulkou čerstvým sýrem uzeným lososem a špenátem

Ingredience

3 vejce
1 lžíce másla
30 g čerstvého sýra
1 jarní cibule
50 g uzeného lososa
1 špetka soli
1 špetka pepře
1 hrst čerstvých špenátových listů

Postup přípravy

1

Vejce vyklepněte do misky a lehce je našlehejte.

2

Do vajec rozdrobte sýr, přidejte do nich kousky lososa a jarní cibulku nakrájenou na malá kolečka. Osolte a opepřete.

3

Na pánvi rozehřejte kousek másla a vlijte směs. Posypejte pokrájenými špenátovými listy a smažte.

4

Omeleta má být zespodu upečená lehce dozlatova, ale na povrchu by měla zůstat krémová.

5

Omeletu zabalte.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3