Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve si oloupeme hrušky, stopky jim ale necháme. Připravíme si hrnec, do kterého nalijeme červené víno, a vložíme do něj hrušky stopkou nahoru. Pak přidáme koření, cukr a přivedeme k varu.
Hrušky takto vaříme na mírném ohni přibližně dvacet minut. Poté hrušky vyndáme a vaříme pouze víno. Množství vína zredukujeme asi na jednu třetinu, takže omáčka trochu zhoustne
Uvařené hrušky zespodu jemně seřízneme, aby nám na talíři stály, případně je můžeme podélně rozkrojit a na talíř položit. Přelijeme je vínovou omáčkou a zdobíme skořicí.