Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V hrnci smíchejte vodu, cukr, červenou papriku, skořici, nové koření, hřebíček a anýz. Směs zahřívejte na malém plameni asi 15 minut, poté přelijte do mísy a přidejte brusinky a nakrájené ovoce dle chuti, my doporučujeme jablka a pomeranč. Zakryjte a dejte na noc do lednice.
Do jednoho velkého džbánu nalijte rosé s portským, Cointreau, brusinkovou šťávu a směs z předešlého dne.
Do druhého džbánu přelijte vychlazenou směs z lednice a zalijte ji perlivým bílým vínem, bezinkovou šťávou a Cointreau.
Obě sangrie nechte alespoň hodinu v lednici a poté podávejte - rosé sangrii ozdobte celou skořicí, tu bílou snítkami rozmarýnu.