Recepty Dezerty Ovesný nákyp s borůvkami a kustovnicí
Ingredience
100g vloček
100g šmakouna brusinka&goji
100g borůvek
10g kustovnice
2 lžičky psyllia
1 vajíčko
kokosový olej
Postup přípravy
1
Kustovnici a borůvky zalijeme vodou a vmícháme psyllium. Šmakouna nastrouháme a smícháme s rozmixovanými vločkami a žloutkem.
2
Z bílku vyšleháme sníh a všechno smícháme dohromady, podle potřeby naředíme vodou.
3
Vymažeme si formu kokosovým olejem a vložíme do ní směs.
4
Přikryté pečeme 30 minut na 200 °C a pak ještě 10 minut bez přikrytí na 150°C.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
Před více než 1 rokem