Recepty Dezerty Pečené Ovesný nákyp s rybízem

Ingredience

150 g vloček

1/2 lžičky stévie

1 celé vejce

2 bílky

rybíz

Postup přípravy

1

Připravíme si první vrstvu nákypu. Vločky a lžičku stévie zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Oddělíme bílek od žloutku. Žloutek a rybíz přidáme k vločkám a zamícháme. Směs nalijeme do zapékací misky.

2

Zapékací misku vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 15 minut na 170°C.

3

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Jakmile je první vrstva nákypu hotová, natřeme na ni bílky a dáme péct do trouby na dalších 5 minut dozlatova.

4

Hotový nákyp posypeme rybízem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4