Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Místo třtinového cukru lze použít vanilkový nebo klasický bílý cukr.
TIP 2: Pokud se vám bude těsto zdát řídké, zahustěte ho až poté, co ho necháte chvíli odpočinout. Během toho ještě zhoustne.
TIP 3: Palačinky podávejte s čerstvými malinami.
Mouku prosejeme a smícháme se špetkou soli a cukrem. Do mouky přidáme vajíčka a vše šleháme mixérem na nejnižší rychlost.
Během šlehání pomalu naléváme mléko. Šleháme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladké těsto. Těsto necháme 15 minut odpočinout.
Na rozpálenou pánev s trochou oleje nebo másla nalijeme těsto a smažíme palačinky z obou stran.
Palačinky pomažeme džemem a můžeme podávat.