Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Na závěr můžete panforte ještě posypat kvalitním kakaem.
Mandle si umeleme na jemnou moučku. Med zahřejeme v hrnci, sundáme ho z plamene a přidáme k němu rozdrobenou čokoládu. Mícháme, dokud se zcela nerozpustí.
K medové směsi přimícháme krupicový a vanilkový cukr, rozemleté mandle, lískové oříšky, kandované ovoce, kandovanou pomerančovou kůru, piniová semínka, skořici a muškátový oříšek. Mouku přidáme až úplně nakonec po menších částech, aby se s ostatními ingrediencemi dobře spojila.
Těsto vlijeme do máslem vymazané formy a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C 30 minut.