Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Můžete ozdobit jakýmkoli sezonním ovocem.
V hrnci zahřejte smetanu.
Přidejte cukr a semínka z vanilkového lusku. Míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
Mezitím namočte želatinu na 3 minuty do trošky vody.
Želatinu vyjměte, nechte ji okapat a vložte do smetany. Míchejte, dokud se nerozpustí. Ale nevařte, teplota by neměla přesáhnout 80 °C.
Vymažte formičky olejem. Vlijte do nich krém, přikryjte je například potravinářskou fólií a nechte tuhnout v chladničce alespoň 6 hodin.
Panna cottu vyklepněte a ozdobte semínky z granátového jablka.