Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo goudy můžeme použít i jiný sýr s nízkým obsahem laktózy.
Zeleninu si nejdříve omyjeme a osušíme, papriku podélně přepůlíme a zbavíme ji semínek.
Poté si připravíme nádivku – sušená rajčata si nakrájíme na menší kousky, stejně tak lilek a rajčata.
Vše vložíme do mísy a pokapeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a zasypeme tymiánem, nejlépe čerstvým. Nádivku důkladně promícháme.
Zeleninovou nádivkou plníme papriky a navrch položíme na každou papriku přibližně dva plátky goudy. Takto připravené papriky potřeme ze všech stran olivovým olejem, vložíme je do trouby rozehřáté na 200 °C a pečeme cca dvacet minut.