Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Do hot dogu si klidně dejte hořčici či kečup, ale nepřežeňte to. Důležitá je chuť karamelizované cibule.
Každý plátek slaniny rozřízneme na dva pruhy. Jimi obtočíme párky a ty rozendáme na plech. Pečeme je ve vyhřáté troubě na 180 °C 10 minut.
Cibulku pokrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm pomalu opečeme cibuli. Když je měkká, přidáme třtinový cukr a ocet a mícháme, dokud směs nezačne karamelizovat. Poté plamen vypneme.
Rohlíky nařízneme. Do každého dáme jeden párek, na vrch cibulku a pokrájenou zelenou papriku.