Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Paštiku připravíte i z kuřecích jater.
Husí játra a kuřecí maso očistěte, odblaňte a rozmixujte.
Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou šalotku a česnek.
K játrům v mixéru přidejte orestovanou šalotku a česnek, cherry, sůl a pepř, rozmarýn a žloutek. Rozmixujte, podle potřeby vetřete máslo.
Formu nebo jednoporcové formičky naplňte paštikou, zakryjte alobalem a dobře utěsněte.
Pečte ve vodní lázni, v troubě vyhřáté na 180 °C asi 90 minut.
Paštiku nechte vychladnout a vyklopte ji z formy.