Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Předkrmy Teplé Pečená brambora s domácím bylinkovým dipem

Ingredience

4 brambory (větší)
250 g měkkého tvarohu
1 stroužek česneku
čerstvá pažitka
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Brambory důkladně očistíme a dáme je vařit do vroucí osolené vody asi na 15 minut. Hotové brambory necháme vychladnout.

2

Předvařené brambory zabalíme do alobalu a dáme je péct do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme tak dlouho, dokud nejsou brambory měkké.

3

V misce smícháme tvaroh, nakrájenou pažitku a lisovaný česnek. Ochutíme solí a pepřem.

4

Na upečených bramborách nařízneme měsíček a naplníme je tvarohovou směsí.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do16.03.2025.
Nakoupit online
32h 28m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do16.03.2025.
Nakoupit online
32h 28m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2