Recepty Předkrmy Teplé Pečená brambora s domácím bylinkovým dipem

Ingredience

4 brambory (větší)
250 g měkkého tvarohu
1 stroužek česneku
čerstvá pažitka
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Brambory důkladně očistíme a dáme je vařit do vroucí osolené vody asi na 15 minut. Hotové brambory necháme vychladnout.

2

Předvařené brambory zabalíme do alobalu a dáme je péct do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme tak dlouho, dokud nejsou brambory měkké.

3

V misce smícháme tvaroh, nakrájenou pažitku a lisovaný česnek. Ochutíme solí a pepřem.

4

Na upečených bramborách nařízneme měsíček a naplníme je tvarohovou směsí.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3