Pečená švestková povidla vhodná i pro diabetiky
Ingredience
2,5 kg švestek
60 dkg ovocného cukru
2,5 lžíce octa
1 lžička skořice
5 polévkových lžic rumu
1 lžička drceného hřebíčku
Popis

TIP: Naprosto stejným způsobem si můžeme vyrobit povidla i z jablek nebo z hrušek. Vyzkoušejte je, jsou výborná!

Postup přípravy
1
Troubu si zahřejeme na 210 °C. Švestky si vypeckujeme, zalijeme octem a dáme péct na plech na 25 minut. Ani jednou je během pečení nemícháme.
2
Po uběhnuté době je posypeme cukrem a opět dáme péct na 15 minut.
3
Dáme je do hrnce, promícháme se skořicí, hřebíčkem a rumem a rozmixujeme tyčovým mixérem.
4
Povidla plníme do sklenic, navrchu je ještě zakápneme rumem a obrátíme dnem vzhůru. Tak je necháme vychladit.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4