Recepty Hlavní jídla Ryby Pečená treska v bylinkovém kabátku
Ingredience
700 g filet tresky
85 g strouhanky
45 g petrželky
2 stroužky česneku
1/2 citrónu (kůra)
60 g másla
citrónová šťáva
sůl a pepř
Postup přípravy
1
Dle chuti osolte a opepřete tresku.
2
Smíchejte strouhanku s petrželkou, česnekem, kůrou z citrónu, solí a pepřem. Přidejte roztopené máslo a citrónovou šťávu. Řádně promíchejte.
3
Tresku umístěte do zapékací mísy. Na tresce strouhankovou směsí vytvořte rovnoměrnou krustu a pečte asi 20-25 minut, dokud krusta nezhnědne a ryba nebude propečená.
4
Můžete servírovat ozdobené plátky citrónu.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4