Recepty Předkrmy Teplé Pečené brambory s dipem ze zakysané smetany

Ingredience

Suroviny:

malé brambory

rostlinný olej

Na dip:

100 ml zakysané smetany

1 lžička hořčice

1 lžička mleté sladké papriky

sůl

pepř

Popis

TIP: Pečené brambory s dipem podáváme jako přílohu k hlavnímu jídlu i jako svačinku.

Postup přípravy

1

Očištěné brambory vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem a zakápneme olejem. Vše promícháme a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C do měkka.

2

Dip si připravíme smícháním zakysané smetany s hořčicí, sladkou paprikou, pepřem a solí. Vše promícháme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4