Recepty Hlavní jídla Pečený bůček na kmínu
Ingredience
1 kg vepřového bůčku
celý kmín
2 cibule
špetka soli
Popis

Tip: Podávejte se špenátem a bramborovými knedlíky.

Postup přípravy
1
Maso očistěte a vrchní část kůže nakrojte křížem tak, aby vznikla mřížka.
2
Osolte a opepřete, posypte kmínem. Podlijte troškou vody a přidejte cibuli nakrájenou na plátky.
3
Pečte přiklopené asi 2 hodiny při 180 °C. Poté pekáč odklopte a dopečte dokřupava, ještě asi půl hodiny. Dle potřeby podlévejte vodou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
30 min.
Dětská jídla