Recepty Hlavní jídla Ryby Pečený losos na bylinkách s jarní zeleninou

Ingredience

400 g lososa

3 lžíce bylinkového másla

3 lžíce másla

2 lžíce olivového oleje

400 g zeleniny (brokolice, mrkvička, hrášek)

šťáva z jednoho citronu

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Lososa očistíme, osolíme a opepříme. Vetřeme do něj bylinkové máslo a olivový olej a dáme ho péct do vyhřáté trouby na 220 °C na 15 minut.

2

Zeleninu pokrájíme a krátce osmahneme na rozpuštěném másla. Podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou do změknutí.

3

Lososa servírujeme s dušenou zeleninou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4