Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rybu zbavíme šupin a nakrájíme na filety. Filety osolíme mořskou solí.
Česnek oloupeme a nakrájíme na drobno. Bylinky očistíme a nakrájíme na jemno. Česnek, bylinky a chilli smícháme s trochou olivového oleje a vytvoříme směs, kterou potřeme filety.
Troubu si předehřejeme na 190 °C. Filety naskládáme do zapékací misky, polijeme zbytkem směsi a dáme péct na 25 až 30 minut.
Než se nám mořský vlk upeče, připravíme salát. Zeleninu umyjeme a necháme okapat. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno.
Salát natrháme na menší kousky, rajčata nakrájíme, okurku oloupeme a nakrájíme na plátky.
V misce smícháme všechnu zeleninu, přidáme olivy i na kostičky nakrájený sýr feta. V misce smícháme šťávu z jednoho citronu, na drobno nakrájený koriandr, cukr, sůl a pepř.
Zálivku nalijeme na salát a promícháme. Pečenou rybu podáváme se salátem.