Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Do menší misky si vložíme drcený stroužek česneku, který smícháme s olivovým olejem a snítky rozmarýnu ze dvou větviček. Přidáme špetku soli a zamícháme.
Připravenou směsí potřeme očištěný filety mořského okouna. Rybu dáme na 15 minut odležet.
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky brambor osolíme podle chuti a smícháme je s olivovým olejem. Brambory naskládáme do vymazaného pekáče, který přikryjeme alobalem a dáme je péct do předehřáté trouby na 200 °C.
Brambory pečeme asi 20 minut a jakmile jsou měkké, přidáme k nim filety. Pečeme dozlatova a v během pečení ryby obrátíme.