Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Pstruhy očistíme a osušíme papírovým ubrouskem. Do ryb uděláme několik řezů, aby se nám rovnoměrně propekly.
Ryby ochutíme ze všech stran solí. Nezapomeňte ani na břišní dutinu. Citron nakrájíme na plátky a ty pak na půlměsíčky. Citron vložíme do břišní dutiny s několika plátky másla a trochou kmínu.
Houby očistíme a rozpůlíme. Jarní cibulku rozkrojíme na půl a ještě příčně. Do pekáče dáme trochu oleje. Aby se nám ryby nepřipekly, obalíme je v mouce. Pstruhy vložíme do pekáče společně s houbami, cibulkou, chilli papričkou a vše zakryjeme pokličkou.
Předehřejeme si troubu na 200°C a rybu pečeme dozlatova asi 25 minut. Podle potřeby potřeme olejem.