Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na rozpáleném oleji. Se slaninou nespěcháme, smažíme ji pomalu, aby byla opravdu křupavá.
Parmazán nastrouháme na jemno. Do misky dáme žloutky, smetanu a parmazán, vše vyšleháme.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.
Hotové těstoviny přecedíme a vhodíme na pánev. Pánev odděláme z plotny. Do těstovin nalijeme žloutky se sýrem a zamícháme. Omáčka bude mít krásnou krémovou konzistenci.
Hotové těstoviny hned podáváme se strouhaným parmazánem.