Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Nemáte piniové oříšky? Nahraďte je vlašskými nebo kešu oříšky.
TIP 2: Pokud nemáte běžný mixér, použijte tyčový nebo hmoždíř.
TIP 3: Připravte si pesto navíc a uložte jej do uzavíratelné sklenice. V lednici vydrží i několik dní!
Do vroucí osolené vody dáme vařit těstoviny. Penne vaříme nejlépe na skus, tedy al dente.
Mezitím si připravíme bazalkové pesto. Do mixéru vložíme česnek, bazalku, sýr a oříšky. Vše zalijeme olivovým olejem a osolíme. Směs důkladně rozmixujeme dohladka. Pesto ochutnáme a podle chuti můžeme dosolit.
Hotové těstoviny scedíme a smícháme s bazalkovým pestem. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.