Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Stonek řapíkatého celeru nakrájíme na kostičky.
Žampiony očistíme, opláchneme a necháme okapat. Nakrájíme je na plátky.
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Na rozpálené pánvi rozpustíme máslo. Necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso a zamícháme. Přidáme řapíkatý celer a houby.
Směs 3 minuty smažíme a podlijeme vínem. Necháme krátce povařit, aby se alkohol vypařil a přidáme smetanu.
Omáčku ochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku.
Ve vroucí osolené vodě uvaříme penne podle návodu na obalu.
Těstoviny přecedíme a vmícháme do omáčky. Podáváme s nasekanou čerstvou bazalkou.