Recepty Hlavní jídla Pepřový dip ke grilování
Ingredience
150 ml bílého jogurtu
2 lžíce bílého vína
1 lžíce cukru
špetka skořice
1 lžička kari koření
4 špetky chilli
mletý barevný pepř
Postup přípravy
1
Cukr smícháme s vínem a směs dáme ohřát, aby se cukr rozpustil. Přidáme čerstvý barevný pepř a směs necháme vychladnout.
2
Jogurt smícháme se skořicí, chilli, kari a nakonec přidáme vychladlé víno. Podle potřeby ještě můžete dochutit barevným pepřem. Vše promícháme a podáváme ke grilovanému masu.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
před 2 měsíci