Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Cibuli, brambory, kořenovou petrželku, celer a mrkev oloupeme. Cibuli nakrájíme na drobno, brambory, celer a petržel na kostičky. Fazolky nakrájíme na menší kousky a mrkev na plátky.
Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli a následně přidáme mrkev, petržel a celer.
Zeleninu restujeme asi 5 minut, do zeleninového základu přidáme brambory, zelené fazolky a vše zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme asi 15 až 20 minut, dokud není všechna zelenina měkká.
Polévku ochutíme pepřem, solí a petrželkou. Hotovou polévku ještě v případě potřeby okořeníme a můžeme podávat.