Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Napřed připravte vývar. Do hrnce dejte kosti, zalijte je studenou vodou a přiveďte k varu.
Slijte, kosti omyjte, znovu je dejte do hrnce a zalijte studenou vodou. Přidejte maso a vařte.
Z hladiny průběžně sbírejte světlou pěnu, aby vývar zůstal čirý. Zázvor podélně rozřežte a obě části naklepejte paličkou na maso. Rozpůlte cibuli.
Zázvor, cibuli a koření opražte nasucho na pánvi. Cibule by potom měla být v řezu tmavě hnědá. Tuto kořenicí směs přidejte k vývaru v momentě, kdy je z hladiny všechna pěna pryč.
Stáhněte teplotu a vařte 5 až 6 hodin. Podle potřeby přilévejte vodu. Jakmile bude maso měkké, asi po 3 hodinách, vyjměte ho z hrnce a nechte vychladnout.
Hotový vývar dochuťte solí a rybí omáčkou.
Vařené maso nakrájejte na tenké plátky. Bylinky propláchněte vodou a natrhejte na menší kousky.
Maso s bylinkami vložte do talířů, přidejte nasekané chilli papričky, jarní cibulku a červenou cibuli nakrájenou na plátky.
Přidejte rýžové nudle připravené dle návodu a vše zalijte horkým vývarem.
Dochuťte citronovou šťávou.