Recepty Hlavní jídla S masem Pikantní bůček pečený nad bramborami
Ingredience
1 kg bůčku vcelku bez kůže
čerstvý tymián a rozmarýn
pepř
sůl
Na potření
1 polévková lžíce medu
1 polévková lžíce dijonské hořčice
1 polévková lžíce sojové omáčky
chilli
Na brambory
1 kg brambor nakrájených na tenké plátky
1 velká cibule
3 stroužky česneku
4 bobkové listy
tymián a rozmarýn
pepř
sůl
1/2 l drůbežího vývaru
Postup přípravy
1
Nakrájené brambory rozprostřeme na plech, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, česnek, bylinky, osolíme, opepříme, vše promícháme a zalijeme vývarem. Dáme do vyhřáté trouby na 170 °C na spodní příčku.
2
Maso ze strany pod kůží nařežeme do mřížky, vetřeme do něho sůl, pepř a nasekané bylinky, zbytek stran osolíme. Vložíme na střední příčku na mřížku tak, aby šťáva kapala do brambor. Vše pečeme pomalu 3 hodiny.
3
Nakonec z uvedených surovin vymícháme marinádu, kterou maso potřeme a necháme dopéct kůrčičku. Brambory díky šťávě z masa mají vynikající chuť.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4