Recepty Hlavní jídla S masem Pikantní marináda na grilované maso

Ingredience

3 stroužky česneku
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička drceného chilli
4 lžíce kečupu
6 lžic slunečnicového oleje
1 lžička grilovacího koření
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Místo sušeného chilli můžete použít zelené a žluté chilli papričky, které jen nakrájíme na drobno. Dodají marinádě pěknou barvu.

Postup přípravy

1

V misce smícháme sojovou omáčku s kečupem a olejem. Marinádu ochutíme grilovacím kořením, chilli a lisovaným česnekem.

2

Podle chuti ještě přidáme sůl a pepř. Omáčku natřeme na maso, které necháme ještě uležet, aby získalo dobrou chuť.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3