Recepty Hlavní jídla S masem Pikantní marináda na grilované maso

Ingredience

3 stroužky česneku

1 lžíce sojové omáčky

1 lžička mletého chilli

4 lžíce kečupu

6 lžic oleje

1 lžička grilovacího koření

sůl

pepř

Popis

TIP: Místo sušeného chilli můžete použít zelené a žluté chilli papričky, které jen nakrájíme na drobno. Dodají marinádě pěknou barvu.

Postup přípravy

1

V misce smícháme sojovou omáčku s kečupem a olejem. Marinádu ochutíme grilovacím kořením, chilli a lisovaným česnekem.

2

Podle chuti ještě přidáme sůl a pepř. Omáčku natřeme na maso, které necháme ještě uležet, aby získalo dobrou chuť.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4