Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Jehněčí kýtu osolte, opepřete a zlehka zakapejte olivovým olejem.
Maso grilujte ze všech stran do změknutí a dozlatova, celkem asi 20 minut. Jehněčí musí být propečené.
Mezitím na tálu orestujte šalotku a česnek, nasekané na plátky.
Připravte jogurtový dip: Omyjte okurku a nahrubo ji nastrouhejte. V míse ji smíchejte s jogurtem, dochuťte šťávou z citronu, solí a pepřem. Vmíchejte trošku olivového oleje.
Chleby pita rozkrojte na kapsu. Vložte do ní nakrájené plátky masa, restovanou zeleninu a zakapejte dipem.