Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravíme si mísu a přidáme do ní mouku, sůl, vodu a droždí. Všechny suroviny důkladně promícháme. Do hotové směsi přidáme olivový olej a těsto zpracujeme. Těsto necháme kynout na teplém místě, nejlépe 2 hodiny.
Než nám těsto vykyne, nachystáme si rajčatový základ na pizzu. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř. Omáčku ochutíme ještě česnekem, bazalkou a rozmarýnem.
Těsto rozdělíme na dvě části, které si vyválíme si na tenké placky. Obě placky potřeme omáčkou. Červenou cibuli, rajčata a papričky nakrájíme na kolečka a vše poklademe na pizzu.
Pizzu posypeme strouhaným sýrem a dáme péct do trouby předehřáté na 200 °C na přibližně 15 minut.