Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Zkombinujeme všechny ingredience na těsto a mícháme, dokud není těsto hotové. Umístíme ho do mísy, přikryjeme a počkáme, až nakyne – přibližně 60 až 90 minut.
Nakynuté těsto dáme na dřevěný vál a rozválíme ho do rozměrů přibližně 30 x 45 cm.
Rozmixujeme ingredience na náplň a zapracujeme je do těsta.
Znovu těsto rozválíme a nakrájíme ho asi na 2,5 cm široké kousky.
Přemístíme je na pečicí papír a necháme po dobu asi jedné hodiny přikryté.
Předehřejeme troubu na 175 °C a pečeme zhruba 25–30 minut pořádně dozlatova.
Necháme vychladnout, a pokud zbyla nějaká šťáva, můžeme ji podávat se šneky.