Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Místo uzené krkovice můžete použít bůček, anglickou slaninu nebo jen šunku.
Směs na chléb nasypte do mísy. Smíchejte ji s droždím, které najdete v balení.
Přidejte vodu, důkladně promíchejte a prohněťte těsto. Přikryjte ho utěrkou a nechte hodinu vykynout.
Maso a klobásy nakrájejte na větší kousky.
Vykynuté těsto prsty lehce rozprostřete na placku. Zabalte do ní uzené maso a klobásy.
Placku dejte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a hodinu ji nechte péct v troubě vyhřáté na 200 °C.
Chléb můžete nahoře jemně nakrojit nožem. Během pečení ho potírejte slanou vodou, aby se utvořila pěkná kůrka.