Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Předkrmy Studené Plněná vejce

Ingredience

6 vajec (velkých)
3 lžíce majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice
1 šalotka
červený pepř (drcený)
mletý černý pepř
sůl
zdobící sáček
Dekorace:
ředkvičky
jarní cibule
pažitka
čerstvý kopr

Postup přípravy

1

Uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a rozkrojíme na poloviny.

2

Odstraníme žloutky a ušleháme z nich společně s majonézou krém.

3

Nakrájíme šalotku najemno a smícháme se žloutkovým krémem.

4

Osolíme a opepříme.

5

Směsí naplníme zdobicí sáček. Prázdné žlábky ve vejcích vyplníme žloutkovým krémem.

6

Posypeme pepřem a necháme vychladnout v lednici. Podáváme s pečivem, jarní zeleninou a bylinkami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do16.03.2025.
Nakoupit online
34h 26m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do16.03.2025.
Nakoupit online
34h 26m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2