Recepty Předkrmy Studené Plněná vejce
Ingredience
6 velkých vajec
3 lžíce majonézy
2 lžíce hořčice
1 malá šalotka
červený pepř (drcený)
drcený černý pepř
sůl
Dekorace:
ředkvička
jarní cibulka
pažitka
kopr
zdobící sáček
Postup přípravy
1
Uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a rozkrojíme na poloviny.
2
Odstraníme žloutky a ušleháme z nich společně s majonézou krém.
3
Nakrájíme šalotku najemno a smícháme se žloutkovým krémem.
4
Osolíme a opepříme.
5
Směsí naplníme zdobicí sáček. Prázdné žlábky ve vejcích vyplníme žloutkovým krémem.
6
Posypeme pepřem a necháme vychladnout v lednici. Podáváme s pečivem, jarní zeleninou a bylinkami.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4