Recepty Předkrmy Teplé Plněné žampiony nádivkou z vajec, rajčat a bazalky

Ingredience

8 hlávků žampionů
4 vejce
2 rajčata
100 g tvrdého sýra
2 lžíce másla
sůl
mletý černý pepř
čerstvá bazalka

Popis

TIP: Žampiony podáváme s libovolným dipem a čerstvým pečivem.

Postup přípravy

1

Žampiony očistíme a zbavíme je nožičky, kterou nakrájíme na malé kousky.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém osmahneme pokrájené nožičky žampionů a rajčata nakrájená také na malé kousky. Přidáme rozšlehané vejce a mícháme, dokud nebudou hotová. Potom až přidáme bazalku.

3

Žampiony naplníme vaječnou směsí a zasypeme hojně sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C 15 minut, dokud sýr nezezlátne.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3