Recepty Hlavní jídla S masem Plněný lilek krůtím masem a zeleninou

Ingredience

200 g mletého krůtího masa
mrkev
cibule
chilli papričky (dle chuti)
parmazán
50 ml zeleninového bujónu

Postup přípravy

1

Mrkev a cibuli nakrájíme na drobno a spolu s papričkou orestujeme na olivovém oleji. Lilek rozpůlíme, lžící vydlabeme, vnitřek nakrájíme na kostky a přihodím do pánve.

2

Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a chvilku dusíme, dokud se vývar nevypaří.. Jakmile je mrkev měkčí, přihodíme maso a lehce orestujeme.

3

Směsí naplníme lilky a posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme na 150 °C asi 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3