Recepty Hlavní jídla S masem Poctivá domácí škvarková pomazánka

Ingredience

400 g škvarků

1 cibule

2 lžíce hořčice

3 kyselé okurky

3 vajíčka

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Vajíčka dáme vařit do vroucí vody a vaříme je natvrdo, tedy deset minut. Vajíčka necháme vychladnou a oloupeme.

2

V nádobě rozmixujeme škvarky do hladka. Ochutíme je hořčicí, solí a pepřem.

3

Vajíčka nastrouháme a přidáme ke škvarkům. Nakonec vložíme krájenou okurku a cibuli. Vše ještě jednou rozmixujeme, aby byla pomazánka hladká.

4

Pomazánku podáváme s čerstvým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4