Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve větší míse smícháme mleté maso s worcesterovou a sójovou omáčkou, dochutíme čerstvě mletým pepřem a solí. Pozor, stačí zpracovat jen krátce, aby se suroviny a koření dobře promísily, ale maso stále drželo tvar.
Uděláme 4 karbanátky a připravíme gril.
Pustíme se do přípravy cibulového chutney. Nakrájíme cibule na kolečka a osmažíme ji na másle, smažíme několik minut. Cibuli podlijeme bílým vínem a přidáme hnědý cukr, aby vzniklo sladké chutney a cibule zkaramelizovala. Hotové chutney dáme stranou.
Gril potřeme trochou oleje, masové placky zprudka opečte na přímém grilu, slaninu a burgrové housky na nepřímém.
Nakrájíme hrušky a nivu na plátky a jakmile jsou žemličky mírně opečené, odděláme je z grilu a obě potřete cibulovým chutney.
Krátce před tím, než je maso připraveno, na něj položíme plátky nivy. Na housku přidáme salát, maso s nivou, slaninu a hrušku.