Recepty Nápoje Nealkoholické Podzimní pečený čaj s chutí koření

Ingredience

3 kg podzimního ovoce (jablka, hrušky, švestky, hroznové víno)

hrst šípků

1 kg cukru

10 hřebíčků

skořice

Popis

TIP: Pokud víte, že čaj nebudou pít děti, můžete do něj ještě na konci pečení přidat trošku rumu.

Postup přípravy

1

Všechno ovoce (kromě hroznového vína, které necháme vcelku) nakrájíme na malé kousíčky a nasypeme do vyššího plechu, kde ho promícháme s cukrem, skořicí a hřebíčky.

2

Směs ovoce pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C 40 minut.

3

Ovoce, které pustilo šťávu, plníme do sklenic, které uzavřeme a převrátíme dnem vzhůru.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4