Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Pohanková kaše: Mléko vlijte do hrnce, přidejte špetku soli a ohřejte ho téměř k varu.
Přidejte pohanku a pořádně zamíchejte. Přikryjte poklicí a nechte 5 až 8 minut dojít. Dochuťte kuličkami červeného vína, vlašskými ořechy a medem.
Špaldová kaše: Polovinu mléka dejte do hrnce se špetkou soli a zahřejte. Ve zbylém mléku rozmíchejte krupici.
Jakmile mléko v hrnci začne bublat, přidejte k němu část s rozmíchanou krupicí. Míchejte, dokud krupice nezhoustne. Podávejte s rozinkami a kokosem.
Rýžová kaše: Postup je podobný jako u špaldové kaše, je ale třeba počkat, dokud není rýže měkká. Kaši můžete dochutit rozkrojenými fíky, posypat mákem a dosladit medem.